Streekcafé ter Quabeecke:

Een gezellig café gevestigd in het oude boswachtershuisje van het domein van Kwabeek, met een prachtig zicht op het kasteel in een rustige groene omgeving. Hier wordt het accent gelegd op de eigen regio, door het aanbieden van tal van streekbieren (inclusief onze eigen 3 huisbieren) en andere streekproducten.

Tevens houden wij jaarlijks tal van evenementen, zoals een bierfestival, een whiskytasting, Middeleeuws weekend, paasmandenactie en tal van andere activiteiten in onze gemeente (zie evenementen voor data en details)

 

Wie zijn we:

Een groep enthousiaste onbezoldigde vrijwilligers met als drijfveer een goed doel een hart onder de riem te steken door een deel van onze opbrengst weg te schenken.

 

Wat zoeken we nog ;-) :

 

Enthousiaste vrijwilliger(s)

Wil jij een beetje van je vrije tijd besteden aan een goed doel? Ben je minstens 16 jaar?

Wel dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zoeken geëngageerde vrijwilligers zoals jij, om het team van Streekcafé Ter Quabeecke ter versterken.

Pintjes tappen, klanten bedienen , helpen bij events, ... , het kan allemaal.

Jij bepaalt zelf hoeveel van je tijd je er aan wil besteden.

Wat bieden we je?

Jammer genoeg geen geld , wij zijn allen onbezoldigde vrijwilligers

Maar wat bieden we wel:

On-the-spot opleiding, een toffe sfeer binnen een knotsgekke ploeg vrijwilligers, dé kans om mee te proeven en te genieten van de lekkere dingen, die we onze klanten voorschotelen. En nog zoveel meer.

Laat je horen via mail : terquabeecke@gmail.com of spreek één van je toekomstige "collega's" volledig vrijblijvend aan in het café of op het terras.

Niet aarzelen, DOEN !